GLOBETROTTER

/Vacature

 

Als verkozen tot Beste Reisretailbedrijf van Nederland zijn wij altijd op zoek naar iemand die ons team kan versterken. Maar natuurlijk zijn bij ons alleen de allerbesten goed genoeg!

Als servicegerichte alleskunner sta je in direct contact met klanten, die net als jij, erg reislustig zijn. Je legt de lat tijdens het gehele verkooptraject hoog, je gebruikt daarbij je HBO-denkniveau, je ervaring en je commerciële instelling. Leergierig zijn en initiatief tonen zijn jouw kernwaarden, net als een proactieve, representatieve houding. Je vindt het heerlijk om regelmatig lekker buiten je comfortzone te treden want voor flexibiliteit moeten we echt bij jou zijn.

Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels. Elke dag meng jij je in ons team van ca. 80 sociale en hardwerkende collega’s en streef je naar ultieme efficiency en perfectie. En oja, jouw voorliefde voor reizen krijgt uiteraard bij ons alle vrijheid, maar let wel… de klanten gaan natuurlijk altijd voor!

En natuurlijk, een afgeronde toeristische opleiding is vanzelfsprekend.

Wil jij onze nieuwe collega worden?
Stuur je cv met korte motivatie en leuke reisfoto naar secretariaat@zonvaart.nl en wie weet hebben wij wel een vacature voor jouw.